Штампа
ПДФ
19
април
2011

Активности огранка Косово и Метохија20.02. 2009.год. , Грачаница 

У просторијама галерије Дома културе у Грачаници су свечано уручене лиценце за рад медицинским сестрама и здравственим техничарима централног Косова. На свечаности коју је организовао регионални Извршни одбор Коморе медицинских сестара и здравствених техничара за Косово и Метохију, говорио је председник ИО КМСЗТС за Косово и Метохију г. Станоје Маринковић, који је иначе главни медицински техничар Дома здравља у Грачаници. Прочитано је и поздравно писмо директора КМСЗТС господина Драгана Шашића . Скупу се обратио и Иван Миљковић у име запослених у Дому здравља у Грачаници. 

Након културно -уметничког програма , додељене су лиценце представницима Клиничко- болничког центра у Грачаници (Приштини), Дома здравља Косово Поље, Дома здравља Приштина и Дома Здравља у Грачаници. Због лошег времна били су спречени да присуствују представници Домова здравља Прилужница и Гуштерица.

Господин Станоје МАринковић је истакао да здравствени радници на Косову и Метохији не подносе само здравствени ризик хуманог посла који обављају, већ имају и велике безбедоносне проблеме због тешког живота Срба на овим просторима. 
Аутор: Administrator