Штампа
ПДФ
Poštovani članovi Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije,

Negujući duh kolegijanlosti i dobre vere, te želeći da članovima Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara ponudi povoljne uslove registracije za Prvi međunarodni kongres zdravstvenih radnika u privatnom sektoru, koji će se održati 22-23. februara 2019. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, omogućila je svim članovima Komore da mogu da se do 30.01. registruju po povlašćenoj ceni od 3.000 rsd (rana kotizacija) koja važi za članove Asocijacije, nezavisno od toga da li rade u privatnoj ili državnoj ustanovi. 

Takođe, nakon roka predviđenog za ranu registraciju, svi članovi Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara, moći će da se registruju po ceni predviđenoj za članove Asocijacije, koja posle 30.01. iznosi 4.000 rsd. Potrebno je samo da u padajućem meniju kod odabira kotizacije izaberete kategoriju "član Asocijacije", a sekretarijat Asocijacije će dalje procesuirati prijavu i izdati instrukciju za plaćanje.  

Kongres je akreditovan pod akreditacionim brojem A-1-2451/18 za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre, zdravstvene tehničare, stomatološke sestre, stomatološke tehničare. 

Učesnici za pasivno učešće dobijaju maksimalan broj bodova za ovaj tip kongresa – 10. 

Program Kongresa obuhvata aktuelne i atraktivne teme, koje su ujedno izazov za svakodnevnu praksu. U okviru 6 sesija, 32 renomirana stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije i biohemije, iz Srbije i inostranstva, će kroz predavanja obraditi sledeće tematske oblasti:
1. antibiotici – racionalna primena; 4. dijabetes;
2. antibiotici – rezistencija;                          5. oralni antikoagulansi i antitrombocitna terapija;
3. psihoonkologija;                                           6. suplementacija.

Kongres će kroz prateće programe i seriju okruglih stolova sa najrelevatnijim akterima u zdravstvu pokriti teme od značaja za svakodnevno poslovanje i rad zdravstvenih radnika (digitilazicija u zdravstvu, elektronski karton, elektronski recept, cene...). Posebnu medijsku pažnju već dobija sedmodnevni događaj „Dani zdravlja“ koji predviđa otvaranje brojnih pogodnosti od strane privatnih zdravstvenih ustanova za pacijente, a koji priređujemo u čast Prvog međunarodnog kongresa zdravstvenih radnika u privatnom sektoru i koji se dešava u isto vreme.

Za kongres se možete prijaviti putem sledećeg linka: http://www.kongresprivatnika.rs/prijavni-formular/

Nakon registracije sekretarijat Asocijacije će Vam poslati instrukciju za plaćanje kotizacije. Rana kotizacija se odnosi na prijave do 30.01.2019., pa ukoliko želite da iskoristite ovu povoljnost bilo bi poželjno da se prijavite što pre. 
Sve informacije o kongresu, kao i stranicu za prijavu, možete da nadjete i na sajtu http://www.kongresprivatnika.rs/ 
Zahvaljujemo se predsedniku Upravnog odbora Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije Dejanu Dragutinoviću na višegodišnoj saradnji u dobrom duhu, međusobnom poverenju i uvažavanju. 
Vaša KMSZTSАутор: Administrator